Jeg tilbyder

Bedre Bindevæv tilbyder en alternativ form for bindevævsbehandling. Jeg arbejder både med mennesker, hunde og heste. Teknikken jeg arbejder med er den samme uanset om det er dyr eller mennesker der er tale om. 

Denne form for bindevævsbehandling er meget blid, og samtidig meget kraftfuld. Jeg arbejder holistisk med kroppen, det vil sige at hele kroppen addreseres, ikke kun enkelte problem område. Det handler om at få kroppen i balance, så den kan hele sig selv (homøostase). Dette opnåes kun, hvis man arbejder på hele kroppen, og ikke kun enkelt stående problem områder, fordi problemmet kan stamme et helt andet sted fra end der, hvor det kommer til udtryk.

Jeg arbejder kun på det bløde vøv, det vil sige at jeg ikke manipulere med knogler. Denne form for bindevævsbehandling arbjeder igennem vibrationer der startes i bindevævet, vibrationer der spredes og får bindevæv, muskulatur, ja hele kroppen til at afspænde og finde sin rette balance.

 

VHT Behandling

Se en forskel

Denne klient var skæv inden vi gik i gang med VHT sessionerne, "efter" billedet viser, hvor meget hun er rettet efter 3 sessioner i løbet af 14 dage.