fbpx
Book

Bedre Bindevævs konkurrencebetingelser

Betingelserne gælder for konkurrencer på sociale medier, sign-up til og i nyhedsbreve og messer samt andre arrangementer, hvor du kan deltage i en konkurrence fra Bedre Bindevæv

Sådan deltager du:
På sociale medier (SoMe) og nyhedsbrev:
I Facebook- eller Instagram-opslaget eller nyhedsbrevet fra Bedre Bindevæv er det beskrevet, hvordan du deltager i konkurrencen. Det kan for eksempel være ved at besvare et spørgsmål i kommentarfunktionen, der er direkte tilknyttet opslaget, ved at "like" opslaget eller tilmelde dig med din e-mailadresse. Ydermere vil du i nogle af Bedre Bindevævs konkurrencer kunne deltage ved at poste et billede på SoMe med et specifikt hashtag, for eksempel #bedrebindevæv. 
Vi kontakter vinderen på Facebook eller Instagram i kommentartrådens kommentarfunktion og på nyhedsbreve via mails, når konkurrencen er slut, og vinderen er fundet. Vinderen kan også annonceres i et separat opslag, hvorfor du ved at deltage i konkurrencen acceptere, at dit navn og dit billede må deles og bruges af Bedre Bindevæv.
Vinderen vil blive bedt om at kontakte Bedre Bindevæv med kontaktoplysninger, så præmien kan sendes af sted, afhentes. Bedre Bindevæv bestemmer, om præmien tildeles via afhentning, sendes.
Husk, at der er en svarfrist på 5 hverdage efter, at man er blevet annonceret som vinder - enten i kommentartråden, i et separat opslag eller pr. mail. Hvis vinderen ikke har henvendt sig til Bedre Bindevæv inden for 5 hverdage, frafalder præmien, og en ny vinder trækkes.
Alle kan deltage under forudsætning af, at retningslinjerne for brugen af Facebook og Instagram overholdes.

På messestande ol.:
Det er beskrevet på Bedre Bindevæv messestand, hvordan du deltager i den specifikke konkurrence. Det kan for eksempel være ved at smide et lod med dine kontaktoplysninger i en kasse, ved at bestille billet, komme med en udtalelse eller poste et billede på de sociale medier med et specifikt hashtag, for eksempel #bedrebindevæv. Præmien vil være beskrevet der, hvor du deltager i konkurrencen. Ved at deltage i konkurrencen acceptere du, at Bedre Bindevæv må citere din udtalelse, dele dit navn og bruge dit billede.

Om præmien:
Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på Facebook/Instagram, nyhedsbrevet eller standen, du deltager på. Der kan være betingelser for præmien, for eksempel at den skal bruges inden for en vis tidsperiode eller kun kan benyttes i en vis del af sæsonen, for eksempel at præmien kun kan benyttes i september, og at den skal bruges inden for 1 år fra deltagelsesdatoen.
Præmien kan ikke byttes til kontanter eller andre varer/ydelser.

Hvordan udtrækkes vinderen?
Dato for, hvornår vinderen udtrækkes, fremgår af opslaget på Facebook/Instagram, i nyhedsbrevet eller det sted, du har deltaget i konkurrencen. Vinderen vil blive trukket af Bedre Bindevæv ved lodtrækning. Alle, der opfylder betingelserne for at deltage i konkurrencen, tages i betragtning. Vinderen vil derefter få besked direkte i kommentartråden, i et separat opslag eller nyhedsbrev med yderligere information.

Hvis en vinder ikke svarer på vores henvendelse indenfor 5 hverdage, anses vinderen for at have afstået for at modtage præmien, og en anden vinder vil blive udtrukket.

Hvem arrangerer konkurrencen?
Konkurrencen arrangeres af Bedre Bindevæv, Vestergade 3, 8800 Viborg. Tlf. 2961 3294

Arrangøren reserverer sig retten til under rimelige omstændigheder at aflyse denne konkurrence på et hvilket som helst tidspunkt uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar. Nærværende regler kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel.

Bedre Bindevævs konkurrencer er på ingen måde sponsoreret af, støttet, administreret af eller associeret med Facebook eller Instagram. Facebook og Instagram har intet ansvar for elementer i konkurrencerne.

Bedre Bindevæv bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse.  

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram