fbpx
Book

Hvordan foregår en bindevævsbehandling hos Bedre Bindevæv?

Her kan du læse, hvordan en bindevævsbehandling foregår for menneske, hest og hund - både før, under og efter sessionen

Bedre Bindevæv tilbyder en alternativ form for bindevævsbehandling, der er blid men effektiv. Jeg arbejder både med mennesker, hunde og heste. Teknikken jeg arbejder med, er den samme - uanset om det er dyr eller mennesker, der behandles. Du kender måske allerede teknikken under navnene VHT (vibromuskular harmonisationsteknik) til menneske, Equine Touch til heste eller Canine Touch til hund. 

Denne form for bindevævsbehandling er meget blid, og samtidig meget kraftfuld. Jeg arbejder holistisk med kroppen, det vil sige at hele kroppen addreseres, ikke kun enkelte problem område. Det handler om at få kroppen i balance, så den kan hele sig selv (homøostase). Dette opnåes kun, hvis man arbejder på hele kroppen, og ikke kun enkelt stående problem områder, fordi problemmet kan stamme et helt andet sted fra end der, hvor det kommer til udtryk.

Jeg arbejder kun på det bløde vøv, det vil sige at jeg ikke manipulere med knogler. Denne form for bindevævsbehandling arbjeder igennem vibrationer der startes i bindevævet, vibrationer der spredes og får bindevæv, muskulatur, ja hele kroppen til at afspænde og finde sin rette balance.

Bindevævsbehandling til menneske

Under behandlingen
Under behandlingen skal du have behageligt og løstsiddende tøj på - f.eks. joggingbukser og en blød bluse. Som kvinde er det rarest ikke at have BH på, og det gør samtidig også behandlingen lidt lettere, da en BH-bøjle nemt kan komme lidt i vejen og være ubehagelig at ligge på. Medbring også gerne et lille håndklæde til at have under hovedet, når du ligger på briksen. Behandlingen foregår uden på tøjet på briks og/eller stol afhængig af problematikkerne. Behandlingen er blid og behagelig imodsætning til andre former for bindevævsbehandlinger og kan enten foregå hjemme hos dig eller på min klinik.
Efter behandlingen
Efter en bindevævsbehandling er det meget vigtigt, at man drikker rigeligt vand, fordi der bliver sat gang i en afgiftningsproces under sessionen. Affaldsstofferne hjælper vandet med at skylle ud af kroppen, så du får det bedste udbytte af din behandling. Det er meget almindeligt, at du efter den første behandling kan føle dig træt og groggy eller få influenza-lignende symptomer. Det er et tegn på, at din krop arbejder, og at der er blevet frigivet affaldsstoffer under behandlingen.
Antal behandlinger og bindevævsbehandling som supplement til andre behandlingsformer
Antal behandlinger
Jeg anbefaler alle nye klienter at booke et forløb (3 sessioner), for at vi kan komme ind til kernen af eventuelle problemer og opnå det bedste resultat. Bindevævsbehandling kan både stå alene, men går også godt i spænd med andre behandlingsformer som f.eks. kiropraktik, osteopati, homøopati (blomstermedicin), akupunktur eller lignende. Det kan også bruges som rent velvære for krop og sind.
LÆS MERE OM BEHANDLING AF MENNESKEBOOK TID NU

Bindevævsbehandling til hest 

Under behandlingen
Hesten skal gerne være striglet og fri for mudder og andet skidt, ejer/rytter skal gerne holde hesten i løs snor, så den kan reagere, hvis den skulle have behov for det. Ligeledes skal ejer/rytter sørge for at holde mig sikker, hvilket vil sige, at hvis man kan se at hesten ligger an til at bide eller sparke, skal de gøre mig opmærksom herpå, så vi undgår uheld. 
Efter behandlingen
Efter endt session skal hesten have helt fri i 48 timer, ingen ridning, klap osv. Ligeledes skal de have adgang til masser af frisk vand, idet behandlingen frigiver affaldsstoffer, der er vigtige at få skyllet ud. Alt for store måltider skal også helst vente et par timer efter behandlingen. Man vil kunne opleve en meget træt hest, der tisser en del, og det kan lugte grimt. Dette er pga. den afgiftning, der er blevet sat i gang under sessionen, og affaldstofferne der forlader kroppen. Det er derfor et godt tegn, hvis hesten har øget vandladning, der eventuelt også har ekstra lugt - så ingen grund til bekymring.
Antal behandlinger og bindevævsbehandling som supplement til andre behandlingsformer
Jeg anbefaler alle nye klienter at booke et forløb (3 sessioner i løbet af 14 dage), for at vi kan komme ind til kernen af eventuelle problemer og opnå det bedste resultat. Hesten skal også lære både mig og teknikken at kende for at tage optimalt imod behandlingen, derfor opnås det bedste resultat ved mindst 3 sessioner. Bindevævsbehandling kan både stå alene, men går også godt i spænd med andre behandlingsformer som f.eks. kiropraktik, osteopati, homøopati (blomstermedicin), akupunktur eller lignende. Det kan også bruges som rent velvære for krop og sind.
LÆS MERE OM HESTBOOK TID TIL BINDEVÆVSBEHANDLING

Bindevævsbehandling til hund

Under behandlingen
Hunden skal gerne være børstet, tør og fri for mudder og andet skidt. Afhængig af hunden kan behandlingen foregå på gulvet eller på briksen.
Efter behandlingen
Efter endt session skal hunden have helt fri i 48 timer: ingen lange ture, klap osv. Ligeledes skal de have adgang til masser af frisk vand, idet behandlingen frigiver affaldsstoffer, der er vigtige at få skyllet ud. Alt for store måltider skal også helst vente et par timer efter behandlingen. Man vil kunne opleve en meget træt hund, der tisser en del, og det kan lugte grimt. Dette er pga. den afgiftning, der er blevet sat i gang under sessionen, og affaldstofferne der forlader kroppen. Det er derfor et godt tegn, hvis hunden har øget vandladning, der eventuelt også har ekstra lugt - så ingen grund til bekymring.
Antal behandlinger
Jeg anbefaler alle nye klienter at booke et forløb (3 sessioner i løbet af 14 dage), for at vi kan komme ind til kernen af eventuelle problemer og opnå det bedste resultat. Hunden skal også lære både mig og teknikken at kende for at tage optimalt imod behandlingen, derfor opnås det bedste resultat ved mindst 3 sessioner. Bindevævsbehandling kan både stå alene, men går også godt i spænd med andre behandlingsformer som f.eks. kiropraktik, osteopati, homøopati (blomstermedicin), akupunktur eller lignende. Det kan også bruges som rent velvære for krop og sind.
LÆS MERE OM HUNDBOOK TID

Bedre Bindevæv bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse.  

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram