fbpx
Book

Vind gavekort på 500 DKK til Bedre Bindevæv

Deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 DKK til brug hos Bedre Bindevæv. Du kan frit bruge gavekortet til behandling af menneske, hund eller hest, og du vælger selv, om du vil bruge det til booking af en enkelt eller flere behandlinger. Værdien af gavekortet er 500 DKK
DELTAG NU

... og modtag samtidig nyheder samt tips og tricks fra Bedre Bindevæv

Deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til en valgfri behandling hos Bedre Bindevæv. Værdien af præmien er 500 DKK, og du kan helt frit vælge mellem behandling til menneske, hest eller hund med gavekortet. 

Du tilmelder dig samtidig Bedre Bindevævs nyhedsbrev. Det betyder, at du også vil være blandt de første til at vide, når Bedre Bindevæv har spændende nyheder, tilbud eller gode tips og tricks. Der trækkes lod om et gavekort (værdi 500 DKK) mellem alle nyhedsbrevsmodtagere. Vinderen får direkte besked via e-mail.

OBS: Hvis du bliver den heldige vinder og allerede har booket behandling, så refunderer vi selvfølgelig beløbet svarende til præmiens værdi (500 DKK). Du kan derfor roligt behandling til dig, din hund, hest eller en anden kær allerede nu, selvom du deltager i konkurrencen. 

Held og lykke!

 

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du konkurrencebetingelserne, som du kan læse her

Deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 DKK til Bedre Bindevæv

* Skal udfyldes
/ ( dd / mm )
Vælg interesse

Gavekort - Priser

Gavekort til bindevævsbehandling hos Bedre Bindevæv. Priser fra 400,-

Glæd en du holder af med et gavekort til en bindevævsbehandling hos Bedre Bindevæv. Et gavekort kan bruges til bindevævsbehandling til både menneske, hest og hund, og er en oplagt gaveidé til alle fra manden i dit liv til rytteren og hendes hest.
Bestil gavekortet ved at kontakte mig pr. e-mail. Noter det ønskede beløb samt navn på afsender og modtager af gavekortet. 
BESTIL GAVEKORT VIA E-MAIL

Bedre Bindevæv - Priser

Her finder du priserne på bindevævsbehandlinger for menneske, hest og hund. Inkl. i prisen er magnetfeltterapi hvis nødvendigt. Prisen er ekskl. eventuel kørsel, hvis du ikke har mulighed for at komme til min klinik i Viborg. Der kan enten bestilles bindevævsbehandlinger enkeltvis eller som forløb af 3 behandlinger. Det gælder både hest, hund og menneske. Se priserne herunder for hhv. enkeltbehandlinger og forløb. 

Priser på enkeltbehandlinger hos Bedre Bindevæv

Menneske

400,-
Pris for en enkelt bindevævsbehandling af menneske. Varighed cirka 60 min. Inkl. magnetfeltterapibehandling hvis nødvendigt. Det anbefales altid at booke et forløb af 3 behandlinger til en start. Ekskl. evt. kørsel (første 20 km fra Kølsen gratis. Derefter 2,5 kr./km)
BOOK

Hest

600,-
Pris for en enkelt bindevævsbehandling af hest. Varighed cirka 60 min. Inkl. magnetfeltterapibehandling hvis nødvendigt. Det anbefales altid at booke et forløb af 3 behandlinger til en start. Ekskl. kørsel (første 20 km fra Kølsen gratis. Derefter 2,5 kr./km)
BOOK

Hund

400,-
Pris for en enkelt bindevævsbehandling af hund. Varighed varierer alt efter hunden. Inkl. magnetfeltterapibehandling hvis nødvendigt. Det anbefales altid at booke et forløb af 3 behandlinger til en start. Ekskl. evt. kørsel (første 20 km fra Kølsen gratis. Derefter 2,5 kr./km)
BOOK

Priser på forløb á 3 behandlinger hos Bedre Bindevæv

Menneske - forløb

1000,-
Pris for forløb á 3 bindevævsbehandling af menneske. Varighed pr. behandling cirka 60 min. Inkl. magnetfeltterapibehandling hvis nødvendigt. Det anbefales altid at booke et forløb af 3 behandlinger til en start. Ekskl. evt. kørsel (første 20 km fra Kølsen gratis. Derefter 2,5 kr./km) 
BOOK

Hest - forløb

1500,-
Pris for forløb á 3 bindevævsbehandling af hest. Varighed pr. behandling cirka 60 min. Inkl. magnetfeltterapibehandling hvis nødvendigt. Det anbefales altid at booke et forløb af 3 behandlinger til en start. Ekskl. kørsel (første 20 km fra Kølsen gratis. Derefter 2,5 kr./km)
BOOK

Hund - forløb

1000,-
Pris for forløb á 3 bindevævsbehandling af hund. Varighed pr. behandling varierer. Inkl. magnetfeltterapibehandling hvis nødvendigt. Det anbefales altid at booke et forløb af 3 behandlinger til en start. Ekskl. evt. kørsel (første 20 km fra Kølsen gratis. Derefter 2,5 kr./km)
BOOK

Bedre Bindevæv bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse.  

heartuserpaw
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram